Accommodatie IJsclub Vooruit

IJsclub Vooruit beschikt over een schaatsbaan c.q. natuurvijver van 3,5 ha. IJs en weder dienende kan er een 400m baan en een grote kinderschaatsbaan aangelegd worden.

Er is een uitstekende kantine, die verhuurd kan worden aan verenigingen, etc. De kantine beschikt over een moderne keuken waar alles aangeboden kan worden.

Daarnaast beschikken wij over een modern ingerichte bestuurskamer, waar vergaderd kan worden en tevens door verenigingen gehuurd kan worden. Wij beschikken over alle faciliteiten, die een vergadering wenst nodig te hebben.

De IJsclub Vooruit beschikt over twee moderne kleedkamers. Elke kleedkamer is voorzien van een toilet en een drietal douches.

Kortom, een moderne accommodatie met een groot machinepark om er voor te zorgen dat de omstandigheden zo optimaal mogelijk zijn voor schaatsers tijdens een ijsperiode.

Voor verhuur of informatie kunt u contact opnemen met Arjan Drent 06-36403315.